Η επιστημονική εκδήλωση με τίτλο “Παχυσαρκία: Από τη θεωρία στο πιάτο”, θα διεξαχθεί τη Παρασκευή 17 Μαΐου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και συνδιοργανώνεται από την Εταιρεία Διατροφής, Μεταβολισμού και Ευζωίας (ΕΜΕΔΕ), το ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής και το Ίδρυμα Lyfe (πρώην Paul Bocuse).
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο αναλυτικό πρόγραμμα.
Κατηγορία: Νέα,Ημερίδες