Γραφείο Διασύνδεσης

Δίκτυο Μεντόρων

Στόχος του Δικτύου Μεντόρων του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου είναι να  δώσει στους φοιτητές / στις φοιτήτριες, τελειόφοιτους και απόφοιτους του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου την ευκαιρία να αναζητήσουν αφενός πληροφορίες σε θέματα σπουδών, και αφετέρου επαγγελματική συμβουλευτική από απόφοιτους του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και επαγγελματίες. 

Οι σύμβουλοι μέντορες (mentors)  είναι επαγγελματίες, στελέχη της αγοράς εργασίας, εκπρόσωποι συλλογικών παραγωγικών φορέων και οργανισμών, απόφοιτοι του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου οι οποίοι εργάζονται στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα και προσφέρουν εθελοντικά τις συμβουλές τους στους τελειόφοιτους και στους νέους απόφοιτους. 

Οι αρμοδιότητες του μέντορα είναι οι εξής: 
1. να στηρίζει τον επωφελούμενο στα πρώτα βήματα της  επαγγελματικής και ακαδημαϊκης του σταδιοδρομίας

  1. να τον ενημερώνει για τις νέες τάσεις στην αγορά εργασίας  
  2. να του μεταφέρει  τη φιλοσοφία του, τις γνώσεις και την  τεχνογνωσία του καθώς και τις δεξιότητες. 

Στόχος είναι να μεταδίδει την επαγγελματική εμπειρία στην νέα γενιά των αποφοίτων του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. 

Οι επωφελούμενου (mentees)  του Δικτύου Μεντόρων του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου οι φοιτητές οι φοιτήτριες  και οι απόφοιτοι του Χαροκοπείου .

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/απόφοιτοι θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους μέντορες σταδιοδρομίας μέσω του δικτύου ώστε να συζητούν μαζί τους για ζητήματα που αφορούν στη μελλοντική επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η υπηρεσίες mentoring προσφέρονται δωρεάν και πραγματοποιούνται διαδικτυακά. 

Για να γίνετε μέντορας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου συμπληρώστε στη φόρμα εδώ ή επικοινωνήστε με το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας career@hua.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο