Γραφείο Διασύνδεσης

Το Χαροκόπειο άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες!

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο με τη συμβολή του Γραφείου Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας διοργάνωσε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου μια τελετή υποδοχής νεοεισερχόμενων φοιτητών και φοιτητριών που θα μείνει ανεξίτηλη σε όλες και όλους που την παρακολούθησαν! Το καλωσόρισμα έγινε από την Πρύτανι του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Καθηγήτρια Μαρία Νικολαίδη, τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας, Καθηγητή Γεώργιο Δεδούση και τον Αντιπρύτανη Διοίκησης και Φοιτητικής Μέριμνας, Επιστημονικά Υπεύθυνο του Γραφείου Διασύνδεσης, Αναπληρωτή Καθηγητή Γεώργιο Μαλινδρέτο

Το Αμφιθέατρο “Γεώργιος Καραμπατζός” γέμισε με τις φωνές και τα χαμόγελα περισσότερων από 350 φοιτητών και φοιτητριών οι οποίοι είχαν την ευκαιρία σε ένα ζεστό και όμορφο περιβάλλον να γνωρίσουν τις πρυτανικές αρχές και να ενημερωθούν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο όπως η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών, το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας, οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς τους φοιτητές / τις φοιτήτριες, το Γραφείο Erasmus, το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών & Σταδιοδρομίας, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, η Δομή Υποστήριξης Προσωπικού και Φοιτητικού Πληθυσμού “Αικατερίνη Μαριδάκη – Κασσωτάκη”, ο Συνήγορος του Φοιτητή – Φοιτήτριας. Επίσης, στην εκδήλωση οι πρωτοετείς μας ενημερώθηκαν από τους ίδιους τους φοιτητές και τους αποφοίτους για τον Φοιτητικό Σύλλογο και τις εθελοντικές ομάδες των φοιτητών/τριών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου όπως το Δίκτυο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, το Green HUA, το HUA4You, το Developer Student Club, το ESN Harokopio University κ.α.

Στο τέλος της τελετής έγινε η Βράβευση φοιτητών και φοιτητριών που εισήχθησαν πρώτοι/ ες στα Τμήματα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου όπως επίσης των “Πρεσβευτών Σταδιοδρομίας” ακαδ. έτους 2022 –2023.

Και όπως οι ίδιοι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είπαν σε online quiz που πραγματοποιήθηκε ήρθαν σε “ένα όμορφο, καθαρό, σύγχρονο, ωραίο και … κουλ Πανεπιστήμιο”. 

Καλή αρχή και καλή φοίτηση!

Skip to content