Γραφείο Διασύνδεσης

Υποτροφίες | ΙΔΡΥΜΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ι Δ Ρ Υ Μ Α
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
—.—.—
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘ. ΒΟΣΤΑΝΗ
Καραντώνη 2 – Μυτιλήνη
Τηλ. 22510 -285.18
Email : fkatmyt@gmail.com

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Υ
Για τον διορισμό δεκαέξι (16) υποτρόφων
—.—.—.
Το Διοικητικό Συμβούλιο των Φιλανθρωπικών Καταστημάτων Μυτιλήνης, ως διοικούσα επιτροπή του Εκπαιδευτικού Κληροδοτήματος Γεωργίου Α. Βοστάνη,

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι διαγωνισμό μεταξύ απόρων αριστούχων αποφοίτων Λυκείων, οι οποίοι έχουν εγγραφεί και φοιτούν σε Ανώτατες Σχολές του Κράτους και κατάγονται από την Νήσο Λέσβο, με προτίμηση, με ίσους όρους, εκείνων που κατάγονται, κατά σειρά, από τη Δημοτική Ενότητα Μυτιλήνης και τα Κοινοτικά Διαμερίσματα Παμφίλων και Μυστεγνών, για την ανάδειξη δεκαέξι (16) υποτρόφων του Κληροδοτήματος που θα σπουδάσουν από το ακαδημαϊκό έτος 2023/2024 σε Σχολές ή Τμήματα Σχολών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) που περιλαμβάνονται και στα τέσσερα (4) επιστημονικά πεδία, εξαιρουμένων των Στρατιωτικών Σχολών.


Καταγόμενοι από τη Νήσο Λέσβο νοούνται τα αγόρια και κορίτσια των Λεσβίων που είναι γραμμένα στα Μητρώα των Δημοτικών Ενοτήτων και Κοινοτικών Διαμερισμάτων της Νήσου Λέσβου.
Η οικονομική ανεπάρκεια των υποψηφίων θα κριθεί από τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά, από έκθεση Κοινωνικού Λειτουργού, εάν τούτο κριθεί απαραίτητο και από προσωπική εκτίμηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου περί οικονομικής αδυναμίας, στηριζόμενη σε πραγματικά στοιχεία και αφού συνεκτιμηθούν όλες οι σχετικές παράμετροι.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη στις 8 Μαϊου 2024 στο 5ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης (πρώην Ακαδημία) Γ. Μούρα 32 το πρωί από τις 9.00 π.μ. – 12.00 μ. και 13.00 – 16.00, ενώπιον Επιτροπής που θα καταρτιστεί από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η υποτροφία εκείνων που θα διορισθούν ως υπότροφοι θα ξεκινήσει αναδρομικά από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2023/2024 και θα διαρκέσει έως το τέλος των σπουδών τους στην οικεία Σχολή, θα παρέχεται δε μόνο κατά τους εννέα (9) μήνες λειτουργίας των Σχολών.


Το ποσόν της υποτροφίας ανέρχεται σε διακόσια Ευρώ (200,00 €) μηνιαίως, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1276/3358/22-11-2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Φιλανθρωπικών Καταστημάτων Μυτιλήνης.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στα Γραφεία του Ιδρύματος, στην οδό Καραντώνη 2 στην Μυτιλήνη, όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ζητούν περισσότερες πληροφορίες.

Σύνδεσμος: https://mytilene-charity.com/p-r-o-k-i-r-y-x-i-d-i-a-g-o-n-i-s-m-o-y-gia-ton-diorismo-dekaexi-16-ypotrofon-akadimaikou-etous-2023-2024-3/

Ακαδημαϊκό Έτος: 2023-2024

Λήξη Υποβολής: 19 Ιανουαρίου 2024

ΕΛΛΑΔΑ / ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: Array

Επίπεδο Σπουδών: Μεταπτυχιακό

Δικαιούχοι: Μεταπτυχιακό,Προπτυχιακοί απόφοιτοι

Ποσό: 200

Μετάβαση στο περιεχόμενο