Γραφείο Διασύνδεσης

Praktiker Hellas

Λογότυπο:

Κλάδος Επιχείρησης: Λιανικό Εμπόριο

Σύντομη Περιγραφή:

Λίγα λόγια για την Εταιρεία μας

Η Praktiker Hellas αποτελεί ένα one-stop-shop για όλες τις ανάγκες του σπιτιού και του κήπου, προσφέροντας σε όλους μας μοναδικές εμπειρίες αγορών, για κάθε μικρή ή μεγάλη μας αλλαγή. Με την ομάδα των 1.600 εργαζομένων μας, το ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, το εξειδικευμένο τμήμα b2b και το πανελλαδικό δίκτυο 16 καταστημάτων μας, εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις σε περισσότερους από 6.000.000 πελάτες μας ετησίως.

Η Φιλοσοφία μας

Στην Praktiker Hellas φιλοδοξούμε να εμπνέουμε συνεχώς τους ανθρώπους μας, ώστε να καλλιεργούν και να εκφράζουν το πάθος και τη δημιουργικότητα τους με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας. Αγαπάμε την ομαδική δουλειά και τις νέες ιδέες που αναδεικνύουν το Σπίτι, τον Κήπο και το DIY. Ενθαρρύνουμε την καινοτομία, την πρωτοβουλία και το feedback της ομάδας, ώστε όλοι να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί.

Το Όραμά μας

Συνεχίζουμε τη δυναμική μας πορεία στην ελληνική αγορά, επιδιώκοντας τη συνεχή υποστήριξη των ανθρώπων μας, την αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πελατών μας, την εδραίωσή μας ως εργοδότης πρώτης επιλογής, την οικονομική και κοινωνική συνεισφορά στη χώρα μας.

Επιδιώκουμε συνεχώς να προσφέρουμε στην κοινωνία, στο περιβάλλον και στους ανθρώπους μέσα από δράσεις με κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο. Αναπτύσσουμε προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας, που επιδρούν ουσιαστικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για εμάς και τις επόμενες γενιές.

Social Media:

Διεύθυνση: Πειραιώς

Αριθμός: 176

Ταχ. Κώδικας: 17778

Πόλη: Ταύρος

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 211 1093527

Email: hrgreece@praktiker.gr

URL: https://apply.workable.com/praktiker/?lng=el

Δημόσια εμφάνιση στοιχείων: Ναι

Μετάβαση στο περιεχόμενο