Γραφείο Διασύνδεσης

Plan of Business Accounting Services and Seminars

Κλάδος Επιχείρησης: Παροχή υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού & Οικονομικής Συμβουλευτικής

Σύντομη Περιγραφή:

Η Plan Of Business είναι μια λογιστική – φοροτεχνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2007. Στόχος και σκοπός μας  είναι η παροχή υψηλής ποιότητας  εξειδικευμένων λογιστικών/φορολογικών, συμβουλευτικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και υπηρεσιών Μισθοδοσίας.

Η Plan of Business Accounting Services and Seminars ιδρύθηκε το 2007 ως μια από τις πρωτοπόρες επιχειρήσεις στην παροχή υπηρεσιών λογιστικής και φοροτεχνικής με παράλληλη επιχειρηματική υποστήριξη των πελατών μας, μέσω της εκπαίδευσης στελεχών αλλά και της ανεύρεσης ικανών και κατάλληλων στελεχών.  Το όραμα μας ήταν και παραμένει να είμαστε από τις κορυφαίες επιλογές των πελατών και ο πλέον ποιοτικός συνεργάτης σε αυτόν τον τομέα.

Παράλληλα, μέσω της Plan Career by Plan of Business, παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες δημιουργίας CV και Καριέρας.

Στον τομέα ευρέσεως εργασίας η Plan Career προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας εξυπηρετώντας μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων με αποτέλεσμα ο/η υποψήφιος/α να δημιουργήσει καριέρα δίπλα σε εταιρείες και επιχειρήσεις, και να αποτελέσει και ο/η ίδιος/α,  μέρος της επιχειρηματικής και εταιρικής ανάπτυξής.

Διεύθυνση: Χαλεπά Γιαννούλη

Αριθμός: 57-59

Ταχ. Κώδικας: 11141

Πόλη: Αθήνα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2130454831

Email: info@planofbusiness.eu

URL: https://www.planofbusiness.eu/

Δημόσια εμφάνιση στοιχείων: Ναι

Skip to content